Schilderwerken Léjo

0475 52 94 40

Leo Bercx

Schilderwerken Léjo is een kleinschalige onderneming waar Leo als meewerkende patron zelf de schilderwerken uitvoert samen met Jonas, een jong en creatief talent, die sinds begin 2020 een nieuwe wind doet waaien door de schilderszaak. Samen vormen ze de ideale mix van ervaring en dynamiek. De administratieve kant verzorgt Leo samen met zijn echtgenote.

Door zijn jarenlange carrière als schilder draagt hij een aantal waarden steeds hoog in het vaandel. De netheid en orde waarmee dagelijks aan de slag gegaan wordt, beschouwen ze als vanzelfsprekend en ze werken steeds met veel respect voor het werk van anderen.

 

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
Schilderwerken Léjo richt zich zowel op de nieuwbouw- als renovatiemarkt, zowel naar particulieren als KMO's. Elk project vraagt een eigen aanpak en dat weten ze als geen ander. Zo dringen zich bij een renovatiewerk vaak extra kleine karweitjes op zoals het wegwerken van elektrische kabels, het monteren van lambriseringen of kastjes rond de chauffage, kleine schrijnwerkerij, ... Schilderwerken Léjo zorgt steeds voor een piekfijne oplossing en u kan ervan op aan dat u voor een eerlijke prijs heel wat kwaliteit krijgt.