Schilderwerken Léjo

0475 52 94 40

*
*

Eerste contact

Heeft u een schilder- of behangopdracht? Stuur ons dan een mailtje of telefoneer even zodat we een afspraak kunnen maken.

Afspraak

Tijdens de eerste afspraak komen we graag even ter plaatse om de werken in te schatten. We meten alvast het nodige op en bespreken kort al even wat er moet gebeuren, de materialen, de kleuren, ...

Offerte

Met alle info die we tijdens de afspraak vergaarden, gaan we aan de slag om een offerte op te maken, steeds rekening houdend met een uitstekende prijs-kwaliteit.

Planning

Gaat u akkoord met de offerte? Dan spreken we concreet af wanneer de werken uitgevoerd kunnen worden. Dit gebeurt altijd in onderling overleg en altijd onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden. Bij een nieuwbouw bijvoorbeeld komen we als schilder in de afwerkingsfase terecht en bij de voorafgaande werken kan er altijd wat vertraging zijn. Goede afspraken maken goede vrienden en daarom volgen we de werken en planning nauwgezet op.

Uitvoering

Tijd om te schilderen of te behangen. We starten de werken op een afgesproken moment en werken met de nodige zorg en netheid.

Oplevering

Na de werken laten we alles netjes opgeruimd achter en kan u genieten van een fris geschilderde of behangen huis / kamer / kantoor / ...